• Black sponge mask
  • sponge cloth
  • Cellulose sponge

Opo kita nindakake?

  • about us

Yancheng Yongsheng Sponge Products Co., Ltd. didegake ing taun 2012, sing jembar 10000 meter persegi. Perusahaan kita dununge ing kutha Dafeng. Lalu lintas ing kene gampang banget: mung 40 kilometer saka Bandara Yancheng, lan 30 kilometer saka Pelabuhan Dafeng (pelabuhan kelas pertama nasional).

Kita minangka Perusahaan profesional kanggo ngolah lan adol spons poliuretan kanggo umbah-umbah pawon, reresik omah, reresik mobil lan kamar mandi. Sampeyan uga pilihan paling apik kanggo kegiyatan promosi lan hadiah festival.

Sertifikat

oekotex
amfori
SGS
kalle
ISO

Partenrs Kita

Partenrs
Partenrs
Partenrs
Partenrs
Partenrs
Partenrs
Partenrs
Partenrs
Partenrs
Partenrs
Partenrs
Partenrs