Babagan Kita

about1

Profil Perusahaan

Yancheng Yongsheng Sponge Products Co., Ltd. didegake ing taun 2012, sing jembar 10000 meter persegi. Perusahaan kita dununge ing kutha Dafeng. Lalu lintas ing kene gampang banget: mung 40 kilometer saka Bandara Yancheng, lan 30 kilometer saka Pelabuhan Dafeng (pelabuhan kelas pertama nasional).

Kita minangka Perusahaan profesional kanggo ngolah lan adol spons poliuretan kanggo umbah-umbah pawon, reresik omah, reresik mobil lan kamar mandi. Sampeyan uga pilihan paling apik kanggo kegiyatan promosi lan hadiah festival.

Sawise pirang-pirang taun eksplorasi lan praktik, kita wis nggawe sistem pangolahan lan kontrol kualitas. Lan saiki kita wis lulus audit BSCI, sertifikasi sistem mutu ISO9001: 2008.

Kita duwe peralatan produksi canggih kanggo memenuhi panjaluk pasar, uga desainer lan buruh sing berpengalaman lan sistem manajemen mbantu produk kasebut beda karo liyane. Saiki, kita duwe 20 mesin canggih, 50 karyawan sing berpengalaman Klebu 7 inspektur kualitas lan 1 manajer kualitas, lan 800 meter kubik produksi saben wulan, Bisa ngrampungake panjaluk tuku rantai supermarket menengah lan gedhe。 Kapasitas pasokan stabil minangka salah sawijining alasan pelanggan milih kita

Wiwit didegake, kita wis nggawe hubungan kerja sama sing stabil karo 80+ merek terkenal kayata 3M, Unilever lan Procter & Gamble

Produk kita diekspor menyang luwih saka 20 negara kayata AS, Jerman, Inggris, Italia, Australia, Jepang lan Korea

Kita bakal terus ngetutake filosofi operasi "berorientasi ing wong, iman sing apik, jaminan kualitas lan layanan dhisik" kanggo nyedhiyakake layanan berkualitas tinggi kanggo kabeh klien ing omah lan ing luar negeri.

Yen sampeyan kasengsem ing produk apa wae utawa pengin ngrembug babagan pesanan khusus, aja bebas hubungi kami. Kita ngarep-arep nggawe hubungan bisnis sing sukses karo klien anyar ing saindenging jagad.

Hubungi Kita

Upaya paling apik bisa uga digawe kanggo menehi layanan lan barang sing ideal. Kanggo sapa waé sing mikir babagan perusahaan lan barang dagangan, hubungi kami kanthi ngirim email utawa ngubungi kanthi cepet.