Sponge Bath

  • Interesting fruit bath sponge

    Bolu adus buah sing nyenengake

    Kulit tetep lembab, ningkatake aktivitas sel, njaga kulit supaya sehat
    Lembut lan kepenak, ora ana remuk, ora gampang rusak lan ora cilaka lan stimulasi kulit
    Kabar:
    1. Amarga bedane cahya lan layar, warna item bisa uga beda karo gambar. Tulung dingerteni. Priksa manawa sampeyan ora preduli sadurunge ngajak.
    2. Ngidini beda 1-3mm amarga pangukuran manual