Spons Mobil

  • Round wax applicator pad

    Bantalan aplikator lilin bunder

    Ningkatake distribusi poles lan lilin
    Umpluk sel sing kenceng tenan lan fleksibel supaya gampang digunakake
    Aman kanggo digunakake ing jas, cat, kulit, plastik, vinil, ban lan rodha sing jelas
    Bisa dicuci lan digunakake maneh

  • Ceramic coating applicator sponge pad

    Lapisan spons aplikator lapisan keramik

    Ngirit Produk Coating - Alangi plastik nyegah larang. produk saka rendhem liwat.
    Ngirit Wektu - Produk ditrapake kanthi luwih rata, lan pelamar luwih suwe
    Ngirit gaweyan - Produk luwih gampang level, lan ora bisa digosok ing bantalan.

  • Car wash sponge block

    Blok spons mobil wisuh

    Bahan sintetis alus lan nyerep lan rampung lempung kanthi lancar.
    Gampang ditahan lan awet terus.
    Dikirim dikompresi kanggo ngirit ruangan, spons ngembang nganggo banyu utawa hawa.
    Cocog kanggo ngumbah mobil, pit lan barang-barang rumah tangga liyane