Spons Cuci Mobil

  • Car wash sponge block

    Blok spons mobil wisuh

    Bahan sintetis alus lan nyerep lan rampung lempung kanthi lancar.
    Gampang ditahan lan awet terus.
    Dikirim dikompresi kanggo ngirit ruangan, spons ngembang nganggo banyu utawa hawa.
    Cocog kanggo ngumbah mobil, pit lan barang-barang rumah tangga liyane