Sponge Selulosa

  • Custom Printing Cellulose Dish Sponge Pad

    Custom Spelling Pad Selulosa Cetakan Khusus

    UKURAN MAGIC - Sampeyan bakal bisa ndeleng MAGIC sing kertu sing dipikolehi bakal dadi spons nganggo banyu.
    GRATIS GRATIS - Aman kanggo macem-macem permukaan. Gunakake dheweke kanggo ngumbah apa wae saka piring menyang mobil.
    POWER SCRUBBING Kuat - Ukuran gedhe nggunakake wektu kurang kanggo nggosok pot, lan ngresiki tembok, windows, jubin lan permukaan kerja.
    100% BIODEGRADABLE - Gunakake pulp kayu kualitas premium kanggo nggawe spons iki. Ora ambune ora enak kaya spons liyane, lan sampeyan bisa ngresiki kanthi aman ing mesin cuci piring.
    LAYAN sawise SALES - Kita nyedhiyakake layanan purna jual sing berkualitas tinggi, yen sampeyan duwe pitakon, aja bebas hubungi kami, bakal menehi wangsulan sing tepat wektu lan kepenak.

  • Custom pattern compressed cellulose sponge