Lapisan Pelamar Pelapis

  • Ceramic coating applicator sponge pad

    Lapisan spons aplikator lapisan keramik

    Ngirit Produk Coating - Alangi plastik nyegah larang. produk saka rendhem liwat.
    Ngirit Wektu - Produk ditrapake kanthi luwih rata, lan pelamar luwih suwe
    Ngirit gaweyan - Produk luwih gampang level, lan ora bisa digosok ing bantalan.