Pita Foam

  • Wool foam tape

    Pita busa wol

    Strip Cuaca Sel Terbuka iki digawe saka bahan ijo lan ora mbebayani tumrap wong, alus lan Spongy, bisa gampang dikompres supaya pas.
    Utamane kanggo nggunakake interior kanthi fungsi muti: Nyuda gangguan, tahan minyak, anti tabrakan, nyerep kejut, resistensi kimia, lsp.