Kulkas Bin Liner

  • Deodorant and mildew proof Fridge Bin Liner

    Buket deodorant lan jamur Kulkas Bin Liner

    FITUR - Gampang digunakake, njaga omah lan katon ayu.
    PERFECT FOR HOME & KITCHEN - Super entheng, gampang digunakake. Dekorasi sing sampurna kanggo omah lan pawon.
    PENGGUNAAN WIDELY - Ora mung bisa digunakake minangka kasur kulkas, nanging uga bisa digunakake minangka liner beting, liner kabinet, liner laci, plasem, coaster, tikar meja, kasur meja, nambah kaendahan.