Gaya Jepang

  • OEM/ODM Japanese cute magic sponge eraser

    OEM / ODM Penghapus spons ajaib Jepang lucu

    Cukup Tambah Banyu menyang Penghapus Sihir— Ora ana pembersih sing kasar utawa korosif sing dibutuhake kanthi spons pembersih iki. Cukup udan karo banyu, rem lan usap, gampang angkat scuffs lan rereged tanpa karusakan.
    Spons multifungsi kanggo reresik omah— spons dapur iki angel banget rereget ing sakiwa tengene omah! Cocog kanggo kekacoan pawon sing angel, pelumas ing piranti masak keramik, kobong ing kompor kaca lan oven. Uga cocog kanggo ngresiki tembok, jedhing, lawang, jubin, sepatu, wastafel lan liya-liyane. Mbusak tandha permanen, pelumas, lan sampah sabun.
    Spons Melamin sing Ramah Eco — Digawe saka bahan eko busa melamin, tanpa bahan kimia. Bocah-bocah bisa ngresiki goresan lan tandha krayon sing digambar.
    Layanan Pelanggan sing Marem— Yen sampeyan ora kepenak banget nganggo spons penghapus, mangga langsung hubungi kita lan kita bakal ngupayakake kanthi menehi solusi sing memuaskan sajrone 24 jam.