Sponge Pawon

  • Deodorant and mildew proof Fridge Bin Liner

    Buket deodorant lan jamur Kulkas Bin Liner

    FITUR - Gampang digunakake, njaga omah lan katon ayu.
    PERFECT FOR HOME & KITCHEN - Super entheng, gampang digunakake. Dekorasi sing sampurna kanggo omah lan pawon.
    PENGGUNAAN WIDELY - Ora mung bisa digunakake minangka kasur kulkas, nanging uga bisa digunakake minangka liner beting, liner kabinet, liner laci, plasem, coaster, tikar meja, kasur meja, nambah kaendahan.

  • Wire sponges for cleaning the grill

    Spons kabel kanggo ngresiki panggangan

    Spons iki digunakake kanggo nggawe minyak BBQ sing encrust, noda, residu lan rereget, Ora kuwatir karo logam ing parut utawa panggangan. Sing bisa cepet lan gampang mbantu sampeyan ngresiki sawise masak tanpa kuwatir ngombe ngipi elek sawise kasebut

  • Customized sponge scrubber pad brand

    Merek spons scrubber spons khusus

    Layanan OEM / ODM
    Non-goresan kanggo umume omah
    Permukaan gosok wungu wisuh resik

  • Yellow and green dish sponge

    Spons piring kuning lan ijo

    Aplikasi: reresik pawon, wajan, piring, mangkok lan sapanunggalane.
    Sisih spons kuning alus sing ora gores kanthi nyerep banyu sing apik, cocog kanggo nggosok barang-barang sing berminyak kanthi cahya, ngresiki cepet tanpa goresan
    Dekontaminasi sing kuat bakal nggampangake tugas omah sampeyan
    Bahan: Spons. Ukuran: 10x7x3CM / 3.94 × 3.15 × 1.18in. Werna: Kaya gambar sing ditampilake