Warta

  • Wektu kiriman: Jul-18-2020

    Produk spons industri Ana macem-macem jinis spons sing digunakake ing produksi industri, kayata katun busa, katun memori, katun tetep, katun karet lan produk spons liyane. Katun daur ulang Katun daur ulang digawe saka katun limbah, sisa industri lan kain lan ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Jun-02-2020

    Spon poliuretan warna kuning wis suwe dadi masalah sing ngganggu pabrikan spons. Akeh pabrikan spons, utamane sawetara pabrikan spons mewah wis nyoba nambah kinerja spons anti kekuningan kanthi nambah antioksidan lan stabilisator ringan, nanging efeke ora ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Jun-02-2020

    Spons kompresi uga diarani katun kompresi, sing jeneng lengkap spons kompres panas lan kalebu jinis spons sing penting. Iki digawe kanthi meksa panas piranti impor asing ing suhu dhuwur, sing tahan minyak banget, kekuatan tarik sing dhuwur , atose moderat ...Waca liyane »