Produk

  • Biodegradable Cellulose Sponge Cloth

    Kain Sponge Selulosa Biodegradable

    Kain spons biodegradable iki digawe saka selulosa 70% lan katun 30%.
    Nggunakake proses papermaking sing padha, serat pulp kayu lan katun digawe dadi kain spons sing sampurna.
    Kain sajian gabungke mupangat kanggo andhuk teh tangan tradisional kanthi nyerep spons spons selulosa. Alus yen didemek nalika udan.
    Swedia DishCloth minangka mesin cuci piring lan mesin cuci aman kanggo panggunaan bola-bali lan limbah kurang.

  • Colorful sponge face mask

    Topeng rai spons sing warni

    Desain Mode: Desain gaya. Nglindhungi nalika nggawe sampeyan katon apik gayane lan ayu.
    Gampang Digawa: Bisa digunakake maneh, lan bisa dilipat supaya gampang digawa.
    6 pcs Bahan Nyaman: Digawe saka spons sing entheng, lancip, ramah kulit, alus banget, awet lan bisa napas. Unisex Anti-serbuk sari anti-serbuk sari, lsp
    Dirancang khusus kanggo nutupi cangkeme lan swara kanthi nyaman, nalika napas bisa lancar.
    Cocog kanggo kahanan utawa kahanan apa wae, kalebu kerja, toko, njobo, transportasi, stasiun lan restoran.

  • Black fashion sponge mask

    Topeng spons ireng

    lGender: Unisex
    Nyaman, Bisa digunakake maneh, Bisa dicuci, Bebas nganggo Wrinkle, nglindhungi UV
    Desain gaya bledug. Nglindhungi nalika nggawe sampeyan katon apik gayane lan ayu.
    Elastisitas sing apik banget, ora pas, ora ana iritasi kulit, lan ora lara kuping sanajan nggunakake dawa.
    Spons sing bisa digunakake maneh. Bisa dicuci kaping 3. Gawe bahan spons anyar sing nyaring partikel udara sing cilik.

  • Custom Printing Cellulose Dish Sponge Pad

    Custom Spelling Pad Selulosa Cetakan Khusus

    UKURAN MAGIC - Sampeyan bakal bisa ndeleng MAGIC sing kertu sing dipikolehi bakal dadi spons nganggo banyu.
    GRATIS GRATIS - Aman kanggo macem-macem permukaan. Gunakake dheweke kanggo ngumbah apa wae saka piring menyang mobil.
    POWER SCRUBBING Kuat - Ukuran gedhe nggunakake wektu kurang kanggo nggosok pot, lan ngresiki tembok, windows, jubin lan permukaan kerja.
    100% BIODEGRADABLE - Gunakake pulp kayu kualitas premium kanggo nggawe spons iki. Ora ambune ora enak kaya spons liyane, lan sampeyan bisa ngresiki kanthi aman ing mesin cuci piring.
    LAYAN sawise SALES - Kita nyedhiyakake layanan purna jual sing berkualitas tinggi, yen sampeyan duwe pitakon, aja bebas hubungi kami, bakal menehi wangsulan sing tepat wektu lan kepenak.

  • 98iyli2PCS High-density customizable magic sponge cleaning pad

    98iyli2PCS Pad pembersih spons sihir kerapatan tinggi

    Produk pembersih rumah tangga spons sihir
    Gosok spons melamin sing dicet kanthi panas.
    Ora ana bahan kimia iritasi. Sponge pembersih sihir bahan perlindungan lingkungan
    Mbusak bledug, pelumas lan rereget kanggo kaca, barang-barang kulit, sepatu, peralatan dapur, interior otomotif, perlengkapan kantor, lantai, ubin keramik, keramik, lsp awak / kulit lsp.
    Ukuran: 10x7x3CM

  • Deodorant and mildew proof Fridge Bin Liner

    Buket deodorant lan jamur Kulkas Bin Liner

    FITUR - Gampang digunakake, njaga omah lan katon ayu.
    PERFECT FOR HOME & KITCHEN - Super entheng, gampang digunakake. Dekorasi sing sampurna kanggo omah lan pawon.
    PENGGUNAAN WIDELY - Ora mung bisa digunakake minangka kasur kulkas, nanging uga bisa digunakake minangka liner beting, liner kabinet, liner laci, plasem, coaster, tikar meja, kasur meja, nambah kaendahan.

  • Custom pattern compressed cellulose sponge
  • Wire sponges for cleaning the grill

    Spons kabel kanggo ngresiki panggangan

    Spons iki digunakake kanggo nggawe minyak BBQ sing encrust, noda, residu lan rereget, Ora kuwatir karo logam ing parut utawa panggangan. Sing bisa cepet lan gampang mbantu sampeyan ngresiki sawise masak tanpa kuwatir ngombe ngipi elek sawise kasebut

  • Customized sponge scrubber pad brand

    Merek spons scrubber spons khusus

    Layanan OEM / ODM
    Non-goresan kanggo umume omah
    Permukaan gosok wungu wisuh resik

  • OEM/ODM Japanese cute magic sponge eraser

    OEM / ODM Penghapus spons ajaib Jepang lucu

    Cukup Tambah Banyu menyang Penghapus Sihir— Ora ana pembersih sing kasar utawa korosif sing dibutuhake kanthi spons pembersih iki. Cukup udan karo banyu, rem lan usap, gampang angkat scuffs lan rereged tanpa karusakan.
    Spons multifungsi kanggo reresik omah— spons dapur iki angel banget rereget ing sakiwa tengene omah! Cocog kanggo kekacoan pawon sing angel, pelumas ing piranti masak keramik, kobong ing kompor kaca lan oven. Uga cocog kanggo ngresiki tembok, jedhing, lawang, jubin, sepatu, wastafel lan liya-liyane. Mbusak tandha permanen, pelumas, lan sampah sabun.
    Spons Melamin sing Ramah Eco — Digawe saka bahan eko busa melamin, tanpa bahan kimia. Bocah-bocah bisa ngresiki goresan lan tandha krayon sing digambar.
    Layanan Pelanggan sing Marem— Yen sampeyan ora kepenak banget nganggo spons penghapus, mangga langsung hubungi kita lan kita bakal ngupayakake kanthi menehi solusi sing memuaskan sajrone 24 jam.

  • Cheer prop Foam hand

    Nyenengake tangan Foam prop

    acara sekolah, pesta ulang taun, dina ibu, dina bapak, acara perusahaan, acara olahraga
    game hoki, enggak, bal-balan
    baseball
    barang semangat sekolah, driji umpluk
    driji busa raksasa

  • Wool foam tape

    Pita busa wol

    Strip Cuaca Sel Terbuka iki digawe saka bahan ijo lan ora mbebayani tumrap wong, alus lan Spongy, bisa gampang dikompres supaya pas.
    Utamane kanggo nggunakake interior kanthi fungsi muti: Nyuda gangguan, tahan minyak, anti tabrakan, nyerep kejut, resistensi kimia, lsp.