Kain Spon

  • Biodegradable Cellulose Sponge Cloth

    Kain Sponge Selulosa Biodegradable

    Kain spons biodegradable iki digawe saka selulosa 70% lan katun 30%.
    Nggunakake proses papermaking sing padha, serat pulp kayu lan katun digawe dadi kain spons sing sampurna.
    Kain sajian gabungke mupangat kanggo andhuk teh tangan tradisional kanthi nyerep spons spons selulosa. Alus yen didemek nalika udan.
    Swedia DishCloth minangka mesin cuci piring lan mesin cuci aman kanggo panggunaan bola-bali lan limbah kurang.

  • Hot Swedish dish cloths

    Kain sajian Swedia sing panas

    EXTRA ABSORBENT: Kain Sponge kita digawe kanthi proses paten sing nyampur selulosa, katun non-GMO sing ora dipasang, lan mirabilit - uyah mineral alami, sing dicuci nalika produksi ninggale selulosa 70% & katun 30%, sing keropos banget lan bisa nyerep nganti 20x bobote dhewe ing banyu.
    REUSABLE & WASHABLE: Kain Sponge lan kemasan digawe saka 100% sumber daya sing bisa dianyari lan kalorone bisa uga kompos. Saben kain bisa digunakake maneh, awet, tahan luh, lan bisa dicuci nganti 300 kali.
    VERSATILE SANGAT: Bilas kain lan baleni banyu sing akeh kanggo nambah seserepan. Gunakake nganggo banyu, sabun lan pembersih rumah tangga kanggo nggosok lan ngilangke permukaan ing pawon lan jedhing sampeyan tanpa nganggo garis.
    PENAWARAN sing paling apik: Sawise digunakake, bilas kanthi tliti, bungkus banyu, banjur garing nganti garing. Kain bisa dicuci ing suhu nganti taun 1900F (880C) ing mesin cuci piring utawa mesin cuci. Aja nggunakake Piranti kanggo gawe putih utawa nggunakake klorin. Sawise dicuci, udhara garing. Aja garing garing.