Topeng spons

  • Colorful sponge face mask

    Topeng rai spons sing warni

    Desain Mode: Desain gaya. Nglindhungi nalika nggawe sampeyan katon apik gayane lan ayu.
    Gampang Digawa: Bisa digunakake maneh, lan bisa dilipat supaya gampang digawa.
    6 pcs Bahan Nyaman: Digawe saka spons sing entheng, lancip, ramah kulit, alus banget, awet lan bisa napas. Unisex Anti-serbuk sari anti-serbuk sari, lsp
    Dirancang khusus kanggo nutupi cangkeme lan swara kanthi nyaman, nalika napas bisa lancar.
    Cocog kanggo kahanan utawa kahanan apa wae, kalebu kerja, toko, njobo, transportasi, stasiun lan restoran.

  • Black fashion sponge mask

    Topeng spons ireng

    lGender: Unisex
    Nyaman, Bisa digunakake maneh, Bisa dicuci, Bebas nganggo Wrinkle, nglindhungi UV
    Desain gaya bledug. Nglindhungi nalika nggawe sampeyan katon apik gayane lan ayu.
    Elastisitas sing apik banget, ora pas, ora ana iritasi kulit, lan ora lara kuping sanajan nggunakake dawa.
    Spons sing bisa digunakake maneh. Bisa dicuci kaping 3. Gawe bahan spons anyar sing nyaring partikel udara sing cilik.

  • Comfortable multicolor sponge mask

    Topeng spons warna-warni sing nyenengake

    Bisa dicuci lan digunakake maneh: digawe saka kain rajutan, entheng, ambegan, alus lan nyaman, kuwat lan awet. Sampeyan bisa ngumbah lan nggunakake bola-bali.
    Ora preduli saka jenis kelamin: Topeng kasebut kanthi warna lan gaya sing gampang lan bisa digunakake kanggo pria lan wanita.
    Digawe ing China: Topeng iki digawe ing China.

  • Custom printed sponge mask

    Topeng spons dicithak khusus

    Bisa digunakake sedina muput kanggo nglindhungi kesehatan
    Respirasi napas lan nyenengake, kurang napas.
    Spon sing alus lan nyaman, mbantu ambegan luwih gampang lan bebas
    Lindhungi sampeyan saka bledug, partikel cilik ing udara, serbuk sari lan liya-liyane, cocog kanggo mlaku, mlaku-mlaku, jogging, lan kegiyatan ing njobo liyane