Spons

  • Yellow and green dish sponge

    Spons piring kuning lan ijo

    Aplikasi: reresik pawon, wajan, piring, mangkok lan sapanunggalane.
    Sisih spons kuning alus sing ora gores kanthi nyerep banyu sing apik, cocog kanggo nggosok barang-barang sing berminyak kanthi cahya, ngresiki cepet tanpa goresan
    Dekontaminasi sing kuat bakal nggampangake tugas omah sampeyan
    Bahan: Spons. Ukuran: 10x7x3CM / 3.94 × 3.15 × 1.18in. Werna: Kaya gambar sing ditampilake