Wax Applicator Pad

  • Round wax applicator pad

    Bantalan aplikator lilin bunder

    Ningkatake distribusi poles lan lilin
    Umpluk sel sing kenceng tenan lan fleksibel supaya gampang digunakake
    Aman kanggo digunakake ing jas, cat, kulit, plastik, vinil, ban lan rodha sing jelas
    Bisa dicuci lan digunakake maneh